Handelsvilkår og leveringsbetingelser

Her kan du blive klogere på NettoTruck handelsvilkår- og betingelser. 

NettoTruck ejes og drives af Toyota Material Handling Danmark, CVR: 62657014. 

Når du handler med os har vi et sæt gældende handelsvilkår og -betingelser, som handlen er omfattet. Disse vilkår gælder for alle leverancer fra NettoTruck.dk. 

Vores tilbud henvender sig til virksomheder med fakturerings- og leveringsadresse i Danmark. Er du privatperson og ønsker at købe en truck, så kontakt via chatfunktionen, telefon nr. 76 900 909 eller e-mail info@nettotruck.dk
Alle priser på https://nettotruck.dk er altid ekskl. moms. Alle ordrer er i henhold til vores gældende salgs- og leveringsbetingelser.  Sædvanlig kreditvurdering. 

 

Du kan bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort. 

Der tages altid forbehold for tekniske fejl, tastefejl og udsolgte varer.

 

Hvis du har spørgsmål til vores handelsvilkår og -betingelser, er du velkommen til at kontakte os via chatfunktionen, telefon nr. 76 900 909 eller e-mail info@nettotruck.dk

 

 

Standardpriser for levering

Palleløfter – 329 kr. 

Palletrucks – 1.366 kr. 

Stablere – 1.366 kr. 

Priserne er ekskl. moms


Leveringstid er op til 5 hverdage.

Læs mere om fragt og levering

Returnering

Hos NettoTruck er handelsbetingelserne test og køb – 5 dages afprøvning og reklamationsret. Det gør, at du trygt kan teste trucken i dine egne omgivelser.

Lever maskinen ikke op til dine forventninger, kan den returneres på vores regning. Du betaler blot fragt i forbindelse med levering af trucken. 

Der er ingen reklamation. Er du ikke tilfreds med maskinens stand indenfor de første 5 dage fra levering, kan vi hente maskinen og herved annullere handlen. Vi ønsker ikke utilfredse kunder, derfor får du stillet denne garanti. 

Da vores koncept er test og køb er det derfor vigtigt af du forholdsvis kort tid efter modtagelsen af din truck anvender den og tester, om du er tilfreds med maskinen. 

 

Vil du vide mere om vores betingelser eller andet?

Læs meget mere om vores poltikker; privatlivspolitik, fortrolighedspolitik. 

Har du yderligere spørgsmål, kan du også tjekke vores FAQ, hvor vi har samlet ofte stillede spørgsmål.