FAQ

Her kan du finde ofte stillede spørgsmål hos NettoTrucks FAQ. 

Klik på det spørgsmål, du ønsker svar på og svaret vil folde sig ud.

De trucks, du finder i vores webshop er allerede klargjorte. Det betyder at de står klar til at levere, så snart vi har tjekket at alt er ok. Når du køber en truck hos os kan der gå op til 5 hverdage før vi leverer din klargjorte truck.

Standardpriser for levering:

Palleløftere – 329 kr.

Palletrucks – 1.366 kr.

Stablere – 1.366 kr.

Priser er ekskl. moms

Læs mere om vores leveringsbetingelser her.

Du er meget velkommen til at hente din truck på vores adresse ved Vestbjerg, nord for Aalborg, i bygning med Toyota Material Handling.

Find os her: Vang Mark 24, 9380 Vestbjerg.

Ja da.

Vi holder til ved Vestbjerg, nord for Aalborg og bor sammen med Toyota Material Handling. Vi inviterer meget gerne indenfor, hvis du ønsker at se nærmere på vores trucks, og vi er altid klar med en kop kaffe over en snak om trucks.

Find os her: Vang Mark 24, 9380 Vestbjerg.

Vi bor sammen med Toyota Material Handling. Det betyder at, hvis du ikke finder den rette var hos NettoTruck, så har vi mulighed for at kigge på hylderne hos Toyota Material Handling, for at finde din næste hjælpende hånd.

Når du har puttet din truck i kurven, kan der betales med kreditkort. 

Ønsker du i stedet at modtage en faktura på dit køb, er du velkommen til at kontakte os. Vi udsteder gerne en faktura og når denne er betalt vil vi book fragt til din truck. 

Bemærk: Betaling sker forud for levering.

Vi er en del af Toyota Material Handling. Det betyder bl.a. at vi har de samme dygtige teknikere til at klargøre vores brugte trucks. Hos os finder du primært BT-produkter, som er sevnskprocerede maskiner i hammergod kvalitet.
Som en del af Toyota Material Handling er du sikret kvalitet i alt, hvad vi gør.

Hos NettoTruck er handelsbetingelserne test og køb – 5 dages afprøvning og reklamationsret. Det gør, at du trygt kan teste trucken i dine egne omgivelser.
Lever maskinen ikke op til dine forventninger kan den returneres på vores regning. Du betaler blot fragt i forbindelse med levering af trucken.
Er du ikke tilfreds med maskinens stand indenfor de første 5 hverdage fra levering, kan vi hente maskinen og herved annullere handlen. Vi ønsker ikke utilfredse kunder, derfor får du stillet den garanti.

Vores tilbud henvender sig til virksomheder med fakturerings- og leveringsadresse i Danmark. Er du privatperson og ønsker at købe en truck, så kontakt os via chatfunktionen, telefon nr. 76 900 909 eller e-mail info@nettotruck.dk

Har du ændringer til din ordre efter du har foretaget dit køb, så kontakt os via chat, telefonnummer 76 900 909 eller e-mail info@nettotruck.dk

Ønsker du at annullere din ordre bedes du give os besked herom inden for 24 timer. 

Vi sælger ikke reservedele. Men det gør vores venner fra Toyota Material Handling. Kontakt reservedelsafdelingen hos Toyota Material Handling på 4733 7908 eller reservedele@dk.toyota-industries.eu.

Kan du komme i tanke om noget, vi ikke har svaret på ovenfor? 

Så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at svare på dit spørgsmål.