FAQ

Her kan du finde ofte stillede spørgsmål hos NettoTruck

De trucks, du finder i vores webshop er allerede klargjorte. Det betyder at de står klar til at levere, så snart vi har tjekket at alt er ok. Når du køber en truck hos os, sender vi en faktura, og når den er betalt, er vi klar til at levere din klargjorte truck.

Standardpriser for levering:

Palleløftere – 329 kr.

Palletrucks – 1.366 kr.

Stablere – 1.366 kr.

Priser er ekskl. moms

Du er meget velkommen til at hente din truck på vores adresse ved Vestbjerg, nord for Aalborg, i bygning med Toyota Material Handling.

Find os her: Vang Mark 24, 9380 Vestbjerg.

Ja da.

Vi holder til ved Vestbjerg, nord for Aalborg og bor sammen med Toyota Material Handling. Vi inviterer meget gerne indenfor, hvis du ønsker at se nærmere på vores trucks, og vi er altid klar med en kop kaffe over en snak om trucks.

Find os her: Vang Mark 24, 9380 Vestbjerg.

Vi bor sammen med Toyota Material Handling. Det betyder at, hvis du ikke finder den rette var hos NettoTruck, så har vi mulighed for at kigge på hylderne hos Toyota Material Handling, for at finde din næste hjælpende hånd.

Når du har bestilt en truck modtager du en faktura per mail. Når du har betalt fakturaen booker fragt til din truck.

Bemærk: Betaling sker forud for levering.

Vi er en del af Toyota Material Handling. Det betyder bl.a. at vi har de samme dygtige teknikere til at klargøre vores brugte trucks. Hos os finder du primært BT-produkter, som er sevnskprocerede maskiner i hammergod kvalitet.
Som en del af Toyota Material Handling er du sikret kvalitet i alt, hvad vi gør.

Hos NettoTruck er handelsbetingelserne test og køb – 5 dages afprøvning og reklamationsret. Det gør, at du trygt kan teste trucken i dine egne omgivelser.
Lever maskinen ikke op til dine forventninger kan den returneres på vores regning. Du betaler blot fragt i forbindelse med levering af trucken.
Er du ikke tilfreds med maskinens stand indenfor de første 5 hverdage fra levering, kan vi hente maskinen og herved annullere handlen. Vi ønsker ikke utilfredse kunder, derfor får du stillet den garanti.