Udvalget

Vælg kategori

Her finder du hele vores udvalg af brugte, klargjorte kvalitetstrucks. Du kan vælge at se alle trucks på en gang eller du kan skifte mellem kategorierne palleløftere, elektriske palleløftere og stablere. 

Stablere

Find et udvalg af brugte klargjorte stablere til skarpe priser. De har allerede været forbi vores værksted og er serviceret og IFAG-godkendt. Trucksene er derfor klar til komme ud og flytte materiel.

Tag meget gerne fat I os, så vi kan hjælpe med at finde den rette stabler til dine opgaver.

Stabler piktogram
Elektrisk palleløfter piktogram

Palletrucks 

Find en billig, brugt, elektrisk palleløfter her. Når vi får nye brugte maskiner ind, serviceres og klargøres de, så de er klar til levering, når du har brug for det. Alle elektriske palleløftere kan ses og testes hos NettoTruck i Vestbjerg, ved Aalborg. 

Vi sidder klar til at vejlede, så du får den truck, der passer til dine opgaver. 

 

Palleløftere 

Find en brugt palleløfter, der er klar til at arbejde videre med dine opgaver. Vores palleløftere er i rigtig god kvalitet, og kan bruges i alle brancher til alle opgaver. Her finder du driftssikre løsninger med lave omkostninger.  

Finder du ikke, det du søger på siden her, så tøv ikke med at kontakte os. Vi får hele tiden nye varer på lager, og kan også hjælpe med finde en helt ny model. 

 
Manuel palleløfter piktogram

Fandt du ikke lige præcis den truck, der passer til dine opgaver, under vores udvalg af brugte klargjorte kvalitetstrucks, så fortvivl ej. Vi er ejet og drevet af Toyota Material Handling og holder tilmed til i deres afdeling for brugte trucks. Det betyder, at vi har mulighed for at kigge på hylderne hos Toyota Material Handling, som har et bredere udvalg at trucks. 

Kontakt os på 70 900 909, info@nettotruck.dk eller chat, så vil vi gøre alt, vi kan, for at finde den rette løsning til din opgave.