Ønsker du service
på din truck?

Som en del af Toyota Material Handling kan vi tilbyde serviceløsninger i forbindelse med køb af truck hos os. Hvis du allerede har en eller flere trucks, så kan vi også klare service af dem. 

To mænd står foran en servicebil fra Toyota Material Handling og kigger på en skærm, der holdes af den ene person.
Kvinde og mand, der kigger på indhold på en skærm, der indeholder information om indsamling af data
Servicetekniker i t-shirt i Toyota Material Handling-logo, med handsker, der arbejder på en truck i højden

Vær godt kørende

Service af din truck er afgørende for dig og din truck. Hvis din truck serviceres regelmæssigt, sikrer du, at din truck er kørende. Samtidig er det et krav, at der udføres lovpligtigt hovedeftersyn hver 12. måned, hvor alt sikkerhedsmæssigt tjekkes.

Når du vælger service gennem Toyota Material Handling, sikrer dum at din truck er i de bedste hænder. Vores program bygger nemlig på lean og fokuserer på kvalitet og sikkerhed. 

Vi servicerer og reparerer både nye og brugte trucks, uanset mærke og laver det årlige IFAG hovedeftersyn. Når hovedeftersynet er udført, bliver din maskine markeret med et IFAG-markat, der viser at eftersynet er udført, samt hvornår næste eftersyn skal udføres.

Med et IFAG hovedeftersyn er du garanteret en sikker arbjedsplads. IFAG sikrer nemlig den rette vedligeholdelse, der foretages i høj kvalitet. 

Alle vores teknikere er IFAG certificerede, så de er yderst kvalificerede til at yde det bedste. 

Topservice

Vores truckservice dækker hele landet..

..og med 150 serviceteknikere er vi klar til at holde dig kørende. Samtidig er du garanteret service af høj kvalitet, når du vælger NettoTruck, da vi er en del af Toyota Material Handling. Alle vores teknikere er nemlig certificerede og uddannes løbende, så de er i stand til at yde den bedste service. 

Ønsker du en serviceaftale?

1

Tilvælg service ved køb af truck

Når du køber en truck, anbefaler vi, at du tilvælger en serviceaftale.

2

Book selv service

Du har også mulighed for selv at booke service ved at følge linket her: Book service eller kontakte Toyota Material Handlings serviceafdeling på 47 337 916.

© 2024 Lunno. All Rights Reserved.