Fragt og levering

Alle trucks på NettoTruck er klargjorte og dermed klar til levering.
De trucks du finder hos os, har allerede været forbi vores dygtige værkstedsteknikere, hvor de er blevet malet og servicet. Da vi er en del af Toyota Material Handling er du sikret kvalitetstrucks, der er klargjort på eget kvalitetsværksted. Og da vi allerede har klaret klargøringen, når du foretager dit køb, kan du forvente en kort leveringstid.

 
Når du har bestilt en truck hos os, vil du modtage en automatisk ordrebekræftelse på din bestilling via mail. Efterfølgende vil du modtage endnu en mail med en forventet leveringstid. Leveringstiden kan være op til 5 hverdage. Har du ønsker om en specifik leveringstid vil vi forsøge at imødekomme dit ønske.

 
Vi leverer kun til kunder med en fakturerings- og leveringsadresse i Danmark.


Standardpriser for levering:

Palleløftere – 329 kr.

Palletrucks – 1.366 kr.

Stablere – 1.366 kr.

Priser er ekskl. moms

Luftfoto af lagerbygning hos Toyota Material Handling med trucks og biler på parkeringplads foran.
Fragt og levering

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller har du brug for vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os via vores online chat, telefonnummer 76 900 909 eller info@nettotruck.dk. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse mandag til torsdag mellem 8 og 16. Fredage kan du fange os mellem 8 og 14.

 

Find hele vores udvalg af brugte kvalitetstrucks blandt kategorierne stablere, elektriske palleløftere og palleløftere her. Vores udvalg vil være dynamisk. 

 

Vi er mere end klar til at levere din nye brugte truck – og vores lastbil er leveringsdygtig i hele Danmark. Har du ikke brug for at få din truck leveret, men vil du gerne selv stå for at fragte den, er du også velkommen til at afhente på vores adresse i Vestbjerg, lidt nord for Aalborg. På den måde vil fragt- og leveringsomkostninger selvfølgelig blive sparet væk og det pengepungen bliver ikke ramt så hårdt.