Vejen til en ny brugt truck

Du har behov for en truck til at løfte dine opgaver. Det er oplagt at din nye maskine skal være brugt. 

Hos NettoTruck kan kan du købe brugte istandsatte truck i god kvalitet. 

Det er nemt at købe en truck i vores webshop.  Har du brug for hjælp til at vælge din truck eller til at gennemføre dit køb, så vil vi rigtig gerne tale med dig – og sørge for at give den hjælp, du har brugt for. 

Behov for en truck

Du har opgaver, som har brug for at blive løftet. Her kommer NettoTruck ind i billedet. NettoTruck tilbyder klargjorte kvalitetstrucks til nettopriser, som er klar til hurtig levering.

Vi er en del af Toyota Material Handling og har derfor de samme dygtige teknikere til at klargøre vores trucks. Du er altså sikret høj kvalitet og god service. 

Find en truck

Kig igennem vores udvalg af trucks på NettoTruck.dk. Fra forsiden af vores hjemmeside vælges fanen ‘brugte trucks´ og alle klargjorte trucks vises. Ønsker du at visningen skal filtrere på typerne stabler, elektrisk palleløfter eller palleløfter kan disse underkategorier vælges.

I vores sortiment finder du lige den truck, der passer til dit behov, og du er klar til at gå skridtet videre.

Har du svært ved at afgøre, hvilken truck, der passer til dit behov eller har du spørgsmål, du søger afklaring på, så kontakt os meget gerne.Vi kan fanges på chat, telefonnummer 76 900 909 eller mail info@nettotruck.dk

Læs trucken i kurven og gennemfør din ordre

Når du har gennemført din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse. Efterfølgende vil du høre fra os, når din ordre er behandlet og vi har en forventet leveringstid.

Leveringstiden vil være indenfor 3-5 hverdage.

Tilvalg af service

Du kan allerede ved køb af din truck få styr på en serviceløsning. Når din truck ligger i kurven kan du sætte flueben ved ‘tilvælg service’ og du vil blive kontaktet af Toyota Material Handlings serviceafdeling, når det er tid til et lovpligtigt eftersyn.

Din nye brugte truck er på vej

Vi levere din nye brugte truck og du er nu klar til at køre der ud af. 
Du er også velkommen til at selv at hente din truck på vores lokation i Vestbjerg, nord for Aalborg.

FAQ

Har du flere spørgsmål til dit køb af en truck hos NettoTruck, såsom levering eller reklamationsret, 
så kan du se ofte stillede spørgsmål her.

De trucks, du finder i vores webshop er allerede klargjorte. Det betyder at de står klar til at levere, så snart vi har tjekket at alt er ok. Når du køber en truck hos os kan der gå op til 5 hverdage før vi leverer din klargjorte truck.

Standardpriser for levering:

 

Palleløftere – 329 kr.

Palletrucks – 1.366 kr.

Stablere – 1.366 kr.

 

Priser er ekskl. moms

Læs mere om vores leveringsbetingelser her.

Du er meget velkommen til at hente din truck på vores adresse ved Vestbjerg, nord for Aalborg. Vi holder til i samme bygning som Toyota Material Handling. 

Find os her: Vang Mark 24, 9380 Vestbjerg

Ja da. Vi holder til ved Vestbjerg, nord for Aalborg og bor sammen med Toyota Material Handling. Vi inviterer meget gerne indenfor, hvis du ønsker at se nærmere på vores trucks, og vi er altid klar med en kop kaffe over en snak om trucks.

Find os her: Vang Mark 24, 9380 Vestbjerg.

Har du ændringer til din ordre efter du har foretaget dit køb, så kontakt os via chat, telefonnummer 76 900 909 eller e-mail info@nettotruck.dk

Vores tilbud henvender sig til virksomheder med fakturerings- og leveringsadresse i Danmark. Er du privat person og ønsker at købe en truck, så kontakt os via chat, telefonnummer 76 900 909 eller e-mail info@nettotruck.dk

Vi bor sammen med Toyota Material Handling. Det betyder at, hvis du ikke finder den rette var hos NettoTruck, så har vi mulighed for at kigge på hylderne hos Toyota Material Handling, for at finde din næste hjælpende hånd.

Når du har puttet din truck i kurven, kan der betales med kreditkort. 

Ønsker du i stedet at modtage en faktura på dit køb, er du velkommen til at kontakte os. Vi udsteder gerne en faktura og når denne er betalt vil vi book fragt til din truck. 

Bemærk: Betaling sker forud for levering.

Vi er en del af Toyota Material Handling. Det betyder bl.a. at vi har de samme dygtige teknikere til at klargøre vores brugte trucks.

Hos os finder du primært BT-produkter, som er svenskprocerede maskiner i hammergod kvalitet.
Som en del af Toyota Material Handling er du sikret kvalitet i alt, hvad vi gør.

Hos NettoTruck er handelsbetingelserne test og køb – 5 dages afprøvning og reklamationsret. Det gør, at du trygt kan teste trucken i dine egne omgivelser.

Lever maskinen ikke op til dine forventninger kan den returneres på vores regning. Du betaler blot fragt i forbindelse med levering af trucken.

Er du ikke tilfreds med maskinens stand indenfor de første 5 hverdage fra levering, kan vi hente maskinen og herved annullere handlen. Vi ønsker ikke utilfredse kunder, derfor får du stillet den garanti.

Ønsker du at annullere din ordre, bedes du give os besked herom inden for 24 timer.

Vi sælger ikke reservedele. Men det gør vores venner fra Toyota Material Handling. Kontakt reservedelsafdelingen hos Toyota Material Handling på 4733 7908 eller reservedele@dk.toyota-industries.eu.