Hvem er vi?

NettoTruck ejes og drives af Toyota Material Handling Danmark.

Hos os kan du købe gode brugte trucks til nettopriser. Vi sælger klargjorte maskiner, som er klar til hurtig levering. Hos os finder du et udvalg af brugte palleløftere, elektriske palleløftere og stablere til skarpe priser. Vores trucks bliver serviceret og IFAG-godkendt på eget kvalitetsværksted.

Vi har et dynamisk lager af brugte trucks, så der ryger løbende nye brugte maskiner ind og ud af døren. Derfor er du meget velkommen til at tage fat i os, hvis du ikke finder det, du søger – så vil vi gøre vores bedste for at finde en maskine, der kan løfte dine opgaver.

Vi forhandler primært Toyota-kvalitet, men får vi andre spændende varer på lager, vil de også være at finde i vores sortiment.

BT kvalitetstrucks på hylderne hos NettoTruck. Palleløftere og stablere.

Svenskproduceret trucks

Hos NettoTruck finder du primært BT-produkter. Det betyder at vores maskiner er svenskproducerede og i hammergod kvalitet. Og som en del af Toyota Material Handling er du sikret kvalitet i alt, hvad vi gør. Alle varer kan købes online og da alle vores trucks allerede er klargjorte kan vi klare lynhurtig levering. 

Servicetekniker fra Toyota Material Handling, der sidder på hug og er i gang med at servicere brugt truck.

TPS - Toyota Production System

NettoTruck er en del af Toyota Material Handling. Vi har de samme dygtige teknikere og arbejder ud fra samme principper. Hos Toyota Material Handling er vi kendt for måden, vi arbejder på – den er nemlig baseret på lean tankegangen og Toyota Production System (TPS). TPS er en fordel for dig, fordi det bygger på kvalitetssikring, rettidig levering, miljøbevidsthed, og sundhed og sikkerhed.  

Miljøbevidst

Vi respekterer miljøet, da vores produkter genanvendes. Når du køber en brugt truck hos NettoTruck, får du et produkt, som allerede har levet sit første liv. Herefter har vi serviceret den og sørget for at den klar til at køre videre og klare endnu flere opgaver. Det er bæredygtigt.

Vi holder til ved Vestbjerg, nord for Aalborg og bor sammen med Toyota Material Handling. Vi inviterer meget gerne indenfor, hvis du ønsker at se nærmere på vores trucks, og vi er altid klar med en kop kaffe over en snak om trucks.

Vejen til din nye brugte truck

Det er nemt at købe en truck i vores webshop. Har du brug for hjælp til at vælge din truck eller til at gennemføre dit køb, så vil vi rigtig gerne tale med dig – og sørge for at give den hjælp, du har brug for.

Du har opgaver, som har brug for at blive løftet. Her kommer NettoTruck ind i billedet. NettoTruck tilbyder klargjorte kvalitetstrucks til nettopriser, som er klar til hurtig levering.  

Vi er en del af Toyota Material Handling og har derfor de samme dygtige teknikere til at klargøre vores trucks. Du er altså sikret høj kvalitet og god service.  

Kig igennem vores udvalg af trucks på NettoTruck.dk. Fra forsiden af vores hjemmeside vælges fanen ‘brugte trucks´ og alle klargjorte trucks vises. Ønsker du at visningen skal filtrere på typerne stablere, elektrisk palleløftere eller palleløftere kan disse underkategorier vælges.  

I vores sortiment finder du lige den truck, der passer til dit behov, og du er klar til at gå skridtet videre.  

2.1 Har du svært ved at afgøre, hvilken truck, der passer til dit behov eller har du spørgsmål, du søger afklaring på, så kontakt os meget gerne. Vi kan fanges på chat, telefonnummer 76 900 909 eller mail info@nettotruck.dk.  

Når du har gennemført din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse. Efterfølgende vil du høre fra os, når din ordre er behandlet og vi har en forventet leveringstid. Leveringstiden vil være indenfor 3-5 hverdage.

Du kan allerede ved køb af din truck få styr på en serviceløsning. Når din truck ligger i kurven kan du sætte flueben ved ‘tilvælg service’ og du vil blive kontaktet af Toyota Material Handlings serviceafdeling, når det er tid til et lovpligtigt eftersyn. 

Vi leverer din nye brugte truck og du er nu klar at køre der ud af.
Du er også velkommen til selv at hente din truck på vores lokation i Vestbjerg, nord for Aalborg.