loading spinner


Hvor langtid tager det før jeg modtager min truck? 

De trucks, du finder i vores webshop er allerede klargjorte. Det betyder at de står klar til at levere, så snart vi har tjekket at alt er ok. Når du køber en truck hos os, sender vi en faktura, og når den er betalt, er vi klar til at levere din klargjorte truck.


Hvad koster det at få leveret min truck? 

Palleløfter 270 kr.
Palletrucks 1.120 kr.
Stablere 1.120 kr.


Kan jeg selv afhente min truck?

Du er meget velkommen til at hente din truck på vores adresse ved Vestbjerg, nord for Aalborg, i bygning med Toyota Material Handling.

Find os her: Vang Mark 24, 9380 Vestbjerg


Kan jeg komme og se på en truck? 

Ja da. Vi holder til ved Vestbjerg, nord for Aalborg og bor sammen med Toyota Material Handling. Vi inviterer meget gerne indenfor, hvis du ønsker at se nærmere på vores trucks, og vi er altid klar med en kop kaffe over en snak om trucks. Find os her: Vang Mark 24, 9380 Vestbjerg.


Har I andre varer end dem, jeg kan finde på NettoTruck?

Vi bor sammen med Toyota Material Handling. Det betyder at, hvis du ikke finder den rette var hos NettoTruck, så har vi mulighed for at kigge på hylderne hos Toyota Material Handling, for at finde din næste hjælpende hånd.


Hvordan betaler jeg for min truck?

Når du har bestilt en truck modtager du en faktura per mail. Når du har betalt fakturaen booker fragt til din truck. Bemærk:

Betaling sker forud for levering. 


Hvem står bag NettoTruck?

Vi er en del af Toyota Material Handling. Det betyder bl.a. at vi har de samme dygtige teknikere til at klargøre vores brugte trucks. Hos os finder du primært BT-produkter, som er svenskproducerede maskiner i hammergod kvalitet. Som en del af Toyota Material Handling er du sikret kvalitet i alt, hvad vi gør.


Er der reklamationsret på en truck fra NettoTruck?

Hos NettoTruck er handelsbetingelserne test og køb – 5 dages afprøvning og reklamationsret. Det gør, at du trygt kan teste trucken i dine egne omgivelser. Lever maskinen ikke op til dine forventninger kan den returneres på vores regning. Du betaler blot fragt i forbindelse med levering af trucken. Er du ikke tilfreds med maskinens stand indenfor de første 5 hverdage fra levering, kan vi hente maskinen og herved annullere handlen. Vi ønsker ikke utilfredse kunder, derfor får du stillet den garanti.